ŞIRNAK / BEYTÜŞŞEBAP - Şehit Ali ÇAKAR İmam Hatip Ortaokulu

Ara

Okulumuz öğrencileri  ile 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri kapsamında gözünü kırpmadan vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimiz anısına gerçekleştirdiğimiz çalışmalardan oluşturulmuş dergimizi çıkarmış bulunmaktayız.

Derginin hazırlanmasında emeği geçen Türkçe Öğretmenimiz Sedat DEMİR, Okul Psikolojik Danışmanımız Mustafa KILINÇ, Sınıf Öğretmenimiz Velat TÜRAN'a teşekkür ederiz.

May

Okul Psikolojik Danışmanımız Mustafa KILINÇ tarafından hazırlanan ihmal-istismar panomuz

May

Okulumuzda köy okulları arası futbol turnuvası gerçekleştirilmiştir. Turnuvamıza katılan okullarımıza teşekkür ederiz. Turnuvayı kazanan okulumuz futbol takımını tebrik ederiz.

May

Okulumuzda kızlar arası voleybol turnuvası düzenlenmiştir. Turnuvayı kazanan sekizinci sınıf öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

"BİZE DE GEL ÖĞRETMENİM" veli ziyaret etkinliklerimizle öğrenci-veli-öğretmen iş birliğini arttırmaya devam ediyoruz.

Nis

Okul Psikolojik Danışmanımız Mustafa KILINÇ tarafından hazırlanan "Meslek ile ilgi, yetenek, değer ilişkisi" panosu

Nis

26 Mart - 1 Nisan Kütüphaneler Haftası kutlu olsun.

Kanser Haftası panomuz

Nis

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışmasıdördüncü bölhe finallerinde Şırnak ilimizi okulumuz öğrencilerinden Abdullah AKDOĞAN temsil etmiştir. Öğrencimizi ve Arapça öğretmenimiz Necmettin DERELİ'yi tebrik ederiz.

Mrt

Okul Psikolojik Danışmanımız Mustafa KILINÇ tarafından hazırlanan öğrencilerimizin sağlıklı yaşam  becerilerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan "Sağlıklı Yaşam " panomuz

Mrt

Tedbir hayat kurtarır. Okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Mrt

İl merkezinde gerçekletirilen futbol turnuvasına ilçemizi temsilen katılan okul futbol takımımızın turnuva görüntüleri

Mrt

Okul Psikolojik Danışmanımız Mustafa KILINÇ tarafından hazırlanan öğrencilerimizin olumlu davranış geliştirme becerilerine katkı sağlamak amacıyla hazırlanan "İyilik Meleğim" panomuz